torstai 17. lokakuuta 2013

Whitsundays part 1

Olimme Whitsundays saarilla kolme päivää ja kaksi yötä. Yövyimme Atlantic Clipper nimisellä veneellä yhdessä noin 53 muun matkaajan kanssa. Koko reissu oli todella onnistunut ja saimme todellakin kaipaamamme loman sekä juhlintaa iltaisin. :) 

Meille kuului veneellä kaikki ruoat, (aamupala, lounas, kahvi sekä illallinen) joten olimme kuin täyshoidossa, mitään ei itse tarvinnut tehdä. Snorklasimme, uimme, otimme aurinkoa, rentouduimme, makoilimme rannalla ja kävelimme katselemassa nähtävyyksiä. Illalla tietysti sitten juhlimme, mutta se kuuluikin asiaan. 
Veneelle olisimme voineet jäädä useammaksikin yöksi! 
Meillä oli kaksi hyttiä meidän porukalle varattuna, annoimme Clionalle sekä Ericille oman hytin, kun he eivät ole päässeet olemaan kahdestaan pitkään pitkään aikaan. Itse nukuin Adamin, Melissan sekä Rooneyn kanssa samassa hytissä. Ainoana huonona puolena tällä retkellä olikin se, että hytti oli aivan todella kuuma sekä pieni, mutta eipä me siellä hytissä muuten aikaa vietetykään kuin nukkuen. 








Koitin ottaa itsestäni raikasta lomailu kuvaa, mutta aika pitkästyneeltä ylläolevassa kuvassa näytän, vaikka sitä en ollutkaan. :) Pääsin muuten eroon t-paidan jättämistä rusketusrajoista, ennen kuin sain allergisen reaktion..joka muuten on jo paranemaan päin! :)

Adam sekä Rooney




Meille kerrottiin, että kyseisen saaren hiekka valkaisee muunmuassa hampaat, kiillottaa korut, kirkastaa ihon jne. Rooney ja Melissa sitten harjasivatkin hampaat hiekalla! Eikä kuulemma ollut mitenkään paha kokemus. Itsellä ei sattunut hammasharjaa rannalla mukana olemaan, joten tätä en päässyt kokeilemaan. 

Minä, Cliona sekä Melissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti