lauantai 5. lokakuuta 2013

Great Barrier Reef

Viimeisestä viikonlopusta tulikin odotettua parempi, kun päästiin tänään veneilemään sekä käymään suurilla valliriutoilla. Itsehän olen siellä aiemminkin käynyt, mutta ihan yhtä mahtava kokemus oli tälläkin kertaa. Täällä tututumamme Australialainen mies omistaa oman veneen ja pyysi meitä viimeisen lauantain kunniaksi mukaan päiväretkelle. Eihän siinä paljon muuta tarvinnut kun innoissaan suostua. :)
Ilmat olivat meidän puolella ja koko päivä oli kaikin puolin erittäin onnistunut, jos ei punaista nahkaa oteta huomioon. Ensimmäistä kertaa poltin itseni ihan kunnolla pitkään aikaan, mutta enpähän ole enää valkoinen! :)

Lähdettiin matkaan aamulla kahdeksan aikaan ja takaisin hostellille palattiin puoli yhdeksältä illalla. Eilisten viimeisten bileiden jälkeen tänään oli pitkä päivä, mutta ei haitannut yhtään kun päivä oli niin onnistunut kaikin puolin! 









Hieman oli tummia pilviä hetken aikaa näkyvillä, mutta onneksi ne sitten katosivat.








Välillä käytiin hieman huilaamassa ennen seuraavaa snorklaus kertaa.



Tämä viikonloppu on kyllä ollut todella mukava päätös tälle Innisfailissa olo ajalle! Todella hyvä viikonloppu ja hyvät fiilikset jäi. Nyt on hyvä lähteä kohti uusia seikkailuja! :)

Tänään pitäisi vielä viimeiset pakkailut tehdä ja jos pääsisi vielä tämän päivän puolella nukkumaankin, kun huomenna on taas aikainen herätys. Me saadaan kyyti täältä Cairnsiin ja muutama hostellilainen tulee viettämään meidän kanssa sinne sunnuntai päivää. Huomista reissun aloitusta täällä odottelen ihan innolla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti