lauantai 12. lokakuuta 2013

Allerginen reaktio

Ensimmäistä kertaa elämässäni sain pahan allergisen reaktion. 
Käytin aurinkorasvaa joka sisälsi paljon kookosta ja hetki aurinkorasvan levityksen jälkeen ihoni alkoi punoittaa pahasti ja ihottuma ilmestymään. Aluksi ajattelin, että ihottuma johtuu joko auringosta tai merivedestä, tai näiden yhdistelmästä, mutta sitten kun ihottuma vain pahemin senkin jälkeen kun en enää ollut auringossa tai vedessä niin aloin miettimään että syy on jossakin muussa. 


Kylkeä
Voin kertoa että kutiaa ja erittäin pahasti! Tekisi mieli repiä iho irti kokonaan.

Ihottuma tosiaan paheni yön aikana ja aamulla kun heräsin niin koko kroppani oli täynnä punaisia läikkiä. Todella kaunista, eikö? 

Kävin kysymässä, jos olisin päässyt lääkäriä näkemään tänään, mutta koska on lauantai niin eipä tuo mahdollista ollut. Hoitajan kanssa pääsin hetken juttelemaan ja hän arveli minun olevan kookokselle allerginen, sillä käyttämässäni aurinkorasvassa ei hänen mukaansa ole mitään muuta mikä voisi aiheuttaa tälläisen reaktion.

Tunnen itseni todella kauniiksi tällä hetkellä

käsivarsi
Kävin apteekista hakemassa allergialääkkeet sekä voidetta ihottumaan ja jos ei tämä parin päivän sisällä muutu yhtään paremmaksi niin koitan uudelleen mennä lääkäriä tapaamaan.
Nämä on niin inhottavia hetkiä kesken reissauksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti