keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Loma, loma, loma!

Meidän neljän hengen reissuporukka ensimmäisenä iltana juhlistamassa farmityöskentelyn päättymistä.



Bussimatka meni loppujen lopuksi todella hyvin, bussi oli melkeinpä tyhjä, joten jokainen meistä sai kaksi istuinta itselleen. Matkan aikana myös päästiin katsomaan yksi elokuva, tosin vain puolet siitä kun dvd hajosi, mutta kuitenkin.
Neljän tunnin välein meillä oli myös muutaman kymmenen minuutin tauot, jotta päästiin jaloittelemaan. Odotimme paljon pahempaa reissua, mutta matka meni kuitenkin suht nopeasti.

Muut olivat matkan jälkeen hieman väsyneitä, mutta minä kun pystyn nukkumaan missä vain ja milloin vain niin nukuin kymmenen tunnin matkasta ehkä noin kahdeksan. Ehkäpä tästä syystä minun matkani menikin nopeasti. :)

Rantaa matkanvarrelta



Eilen tosiaan saavuttiin tänne Airlie beachille, josta minulle ei tosin vielä ole kuvia koneelle siirrettynä, myöhemmin sitten..
Meillä on varattuna pieni mökki yhdessä Melissan sekä Rooneyn kanssa, sekä heidän yksi kaverinsa liittyi meidän seuraan eilen, mutta vain kahdeksi päiväksi.
Täällä on myös meidän käytössä uima-allas, jossa olenkin kovasti aikaa viettänyt koittaen saada t-paidan jättämiä rusketusrajoja häivytettyä, mutta ainakin vielä aika tuloksetta.

Näin meidän aamut täällä alkavat... Adam päätti sheivata Damienin rintaan nuolen.

Tänään ollaan käyty ottamassa aurinkoa laguunilla, kävelty ympäriinsä ja vähän fiksailtu meidän reissusuunnitelmia jatkoa varten. Kaikkihan meillä on jo buukattuna ja suunniteltuna, mutta pieniä fiksailuja pystyy aina tekemään. :) Tähän asti reissu on meidän porukalta mennyt todella hyvin, kukaan ei ole vielä menettänyt hermojaan eikä toisten naamat ole alkaneet ärsyttämään. Vietimme kuitenkin melkein puoli vuotta yhdessä Innisfailissa, joten eiköhän sinä aikana opi jo toisen tuntemaan sen verran hyvin että tietää pystyykö reissaamaan yhdessä vai ei. Meillä on onneksi samat kiinnostuksen kohteet kaikilla, joten ei ole suunnitelmiakaan tehdessä tullut riitaa siitä että joku ei haluaisi jonnekin mennä tai päinvastoin.

Huomenna lähdemme kahden yön mittaiselle veneretkelle Whitsunday saarille! Luvassa paljon aurinkoa, uimista, snorklausta sekä juhlimista! :) Tää tuntuu niin lomalta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti