perjantai 22. marraskuuta 2013

Tyyntä myrkyn jälkeen


Kuva on kaverini ottama hänen asuntonsa parvekkeelta. Hieman on Sydneyssä viime aikoina ukkostanut ja satanut melkeinpä jokaisena päivänä. Kesän pitäisi kuitenkin olla ovella, joten eiköhän tämä tästä! :) Ennemmin mä kuitenkin sadetta siedän kun kylmyyttä.

Eilen oli koulussa viimeinen päivä joten tänään heräsin tarkoituksella todella aikaisin ja vietin koko päivän kello kahteen asti koneella laitellen työhakemuksia avoimiin työpaikkoihin. Kahteentoista mennessä olin saanut sovittua ensi viikolle jo muutaman työhaastattelun.

Kahdelta minulle soitettiin eräältä tehtaalta jonne olin hakenut aiemmin aamulla ja pyydettiin jo heti tämän päivän aikana menemän työhaastatteluun. Hieman kiire tuli kun koko päivän olin hengaillut yövaatteissa, kun tarkoitus oli vain tosiaan töitä etsiä kotoa käsin. Kerkesin kuitekin haastatteluun ajoissa.

Haastattelu meni erittäin hyvin ja aloitan työt maanantaina! Jeee! :)

Työkuvani on todella monipuolinen. Tällä hetkellä tehtaalla valmistetaan hälytysnappeja (?) eli niitä mitkä on esimerkiksi pankissa tiskien alla ja jos ryötö tapahtuu näitä painamalla saadaan poliisit paikalle.
Minulle opetetaan miten käyttää koneita, joilla valmistetaan tiettyjä osia näihin, miten näitä kasataan yms. Lisäksi alan tekemään tilauksia, toimituksia sekä kaikkea muuta vastaavaa. Lisäksi voi olla, että joudun ajelemaan firman autolla ympäri Sydneyä hakemassa toimituksia. Saa nähdä miten menee.

Haastattelija sanoi, että kun opiskelen management tutkintoa niin hän voi jopa laittaa minut tulevaisuudessa yrityksiin kertomaan heidän firmasta ja tuotteista jota valmistetaan ynnä muuta, joten luulen että työkuvani tulee todellakin olemaan monipuolinen!
Mutta vaikka en vielä työkuvaani tämän paremmin osaakaan selittää niin ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa ja haluan aloittaa työskentelemään siellä, joten peruutan sopimani haastattelut ensi viikolta.

Saa nähdä millainen maanantai tulee olemaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti