maanantai 18. marraskuuta 2013

Presentation day


Ehkäpä elämäni ensimmäinen jakku. 

Tänään koulussa oli presentation day eli jouduttiin esittämään muulle koululle meidän esitelmämme, joita olemme hioneet tässä parisen viikkoa. Esitelmät liittyivät tulevaisuuteen ja siihen mitä haluaa tulevaisuudessa tehdä niin työ kuin yksityiselämän suhteen. Päätarkoituksena oli saada muut uskomaan siihen omaan juttuun ja olla vakuuttava ja selkeä puhuessa. 

Koska meidän on tarkoitus saada management diploma joudumme työstämään meidän viestintätaitoja, esiintymistä sekä puhumista ison ryhmän edessä kaiken muun ohella. Hieman tärisytti, mutta suoriuduin ja olen ylpeä itsestäni! Ensimmäinen presentation takana ja monta edessä! 

Minun esitelmäni jälkeen minulta tuli kaksi henkilöä kysymään olenko irlantilainen! Anteeksi, mutta mitä?! Kuulemma aksenttini kuullosti heidän korvaansa irlantilaiselta aksentilta, ja hauskinta on se, että he ovat äidinkielenään englantia puhuvia. Kaipa tämä pitäisi kohteliaisuutena ottaa, vai? :)
Itse tosin rakastan irkku aksenttia, joten ehkäpä en kamalasti pahaksi pistänyt vaikka itse en todellakaan usko, että aksenttini irkku aksentista menee...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti