maanantai 2. joulukuuta 2013

STEREOSONIC 2013 Sydney


Stereosonic oli kaden päivän mittaiset konemusiikkifestarit.
Sydneyssä päivät olivat lauantai sekä sunnuntai ja paikalla oli arvoiden mukaan 65 000 kävijää kumpanakin päivänä. Me oltiin tietysti paikalla molempina päivinä ja oli kyllä paras viikonloppu pitkään aikaan!! :)

Ensimmäisenä päivänä olimme hieman isommalla porukalla liikenteessä ja jälleen huomattiin, että kaikki muut ovat irlantilaisia ja minä ainoana muun maalaisena porukassa mukana. Jotenkin löydän itseni useimmin irlantilaisten ympäröimänä, enkä ole tarkoituksella pelkästään irlantilaisten seuraan hakeutunut, ehkä meillä vaan sitten huumori ja muu osuu niin hyvin kohdalleen. Eikä ihmekään kait, että minun aksenttiani usein luullaan irlantilaiseksi, kaipa se on sitten jollakin tavoin tarttunut, en tiedä...


Clionan sisko Áine. Meillä kolahti samantien persoonat yhteen, aivan ihana ihminen, samoin tavoin kuin Clionakin!




Osaa meidän porukkasta jolla olimme liikenteessä ja kuten aiemmin mainitsin jokainen on irlantilainen minua lukuunottamatta.




Sunnuntaina mentiin reivaamaan ihan tyttöjen kesken, äijät olivat kylläkin paikalla ja aloiteltiin yhdessä, mutta päätettiin lähteä eri porukoissa, vähän kuin äijien sekä tyttöjen illat. :)






Áine, Laura, Cliona ja minä
Armin Van Buuren oli se mitä me odotettiin kaikista eniten ja kyllä se räjäyttikin koko paikan niin tajuttomalla voimalla! Aivan täydellinen, mahtava, aivan älytön!! Armin Van Buuren is the man Number 1!!















Viikonloppu oli aivan todella huikean mahtava! 3.5 tunnin yöunien jälkeen oli todella mukava lähteä tänään töihin tekemään 14 tunnin vuoroa, mutta oli se kaikki sen arvoista.
Tämän kertainen päivitys jääkin tekstien suhteen todella köyhäksi, menee väsymyksen piikkiin, mutta toivottavasti kuvat kertovat enemmän meidän tunnelmista!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti