sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Vaatteita ja markkinoita



Yksi kavereistani lähti alku viikosta takaisin kotimaahansa ja jätti minulle ison säkillisen vaatteita, joita hän ei ole käyttänyt paljoa tai ei halunnut viedä mukanaan kotiinsa. Meillä on sama vaatekoko, joten olin todella iloinen hänen jättämistään vaatteista, koskaanhan vaatteita ei ole liikaa! :)

Todella yllättynyt olin kun huomasin, että suurinta osaa vaatteista ei ole käytetty kertaakaan! Vaatteissa roikkui vielä hintalaput kiinni! Kyselinkin heti että miten hän täysin käyttämättömiä vaatteita on minulle jättämässä ja haluaako hän edes jonkin verran rahaa vastineeksi.
Hän vain naureskeli, että on ostanut ja sitten ne on unohtunut ja enää ei ole käyttöä tai on jo vastaavanlaisia, ja ihan hyvällä mielellä jättää minulle jos minulla käyttöä vain niille on.
No, kelpaasivat minulle paremmin kun hyvin! Sain nyt sitten useamman parin toppeja, mekkoja, housuja, shortseja sekä pitkähihaisia paitoja. :)



Kuvan laatu puhelimessa minulla jälleen kerran todella huono!
Kyllä kummasti tämän tytön päivän saa todella hyväksi antamalla säkillisen vaatteita eteen! :)

Viikonloppu meni todella nopeasti! 
Eilen juhlittiin Melissan 24-vuotis synttäreitä ja oltiin aamu puoli seitsemään saakka ulkona, mukavaa oli ja tulipahan juhlittua synttäreitä! :) Aloiteltiin irlantilaisesta pubista josta sitten siirryttiin clubille. Ilta oli kaikin puolin hyvä ja itselle jäi hyvät fiilikset ja uskon että jäi muillekin. :)

Tänään kävin yhdessä Julian kanssa Estonia house:lla, kun siellä järjestettiin jälleen markkinat ja tarkoituksena oli käydä ostamassa ruisleipää, karjalanpiirakoita sekä joululaatikoita! Suomalainen vähän vanhempi naishenkilö on siellä kauppaamassa leipomiaan tuotteita ja viime kerralla oltiin enemmän kuin tyytyväisiä niihin.

Olin odottanut näitä niin paljon ja laittanut päivän kalenteriin ylös heti sen saatuani tietooni! Markkinat olivat kello 11-14 ja tarkoituksena oli olla paikalla heti siinä yhdentoista jälkeen, mutta koska edellinen ilta oli venähtänyt hieman pitkäksi niin oltiin paikalla vasta puoli kahdelta. Jäljellä oli enää pussi karjalanpiirakoita sekä pussi pullaa, ei mitään muuta! Kaikki oli mennyt kuulema heti 11 jälkeen ja jonoa oli ollut paljon! Oltiin kyllä todella surkean näköisinä siinä ja harmiteltiin kun emme saapuneet tarpeeksi ajoissa paikalle, oma vika!

Leipomiaan tuotteita kaupannut nainen sitten sanoi, että kyllä hän voi meille laatikot ja ruisleivät valmistaa jos hänen luotaan ne ollaan halukkaita hakemaan! Ei voi olla todellista, miten ihana nainen! Tilattiin sitten jokaista laatikkoa molemmille omat ja isot pussit ruisleipää, kyllä meidän joulu on näillä pelastettu ja tultiin niin hyvälle mielelle! Kyllä ihania ihmisiä on olemassa.. Juteltiin hänen kanssaan siinä sitten jonkin aikaa ja kyllä on ihanan oloinen nainen. Hän kertoi omaa tarinaansa miten on Australiaan päätynyt ja suunnitelmistaan ja muista, aika mielenkiintoiselta kuullosti. 
Sovittiin siinä sitten, että tiistaina mennään töiden jälkeen hänen kotontaan tuotteet hakemaan, sitä tässä siis odotellessa.. :)

Tässä on unohtunut myös ihan kiittää taas sukulaisia yhteyden pidosta tänne suuntaan!
Artsi enolle kiitokset soittelusta tänne päin maailmaa tossa jonkin aika sitten! Ihana on aina saada näitä yllätyspuheluja!! :)
Ja sitten PIKKUveljelle kiitokset tänne tervehdys videon lähettämisestä, jossa mukana olikin sitten useampi serkku/setä(+puolisot)/perhetuttu/kummi sanomassa terveisiä, aivan mahtava video ja arvostan todella paljon, ehkä vähän silmät myös kostuivat.. :) 
KIITOS!
Aina ei pääse olemaan mukana tilaisuuksissa joissa tahtoisi, mutta tälläiset asiat saavat itselle sen tunteen että on ollut siellä kyllä hengessä mukana ja todella hienolta tuntuu että minua on ajateltu myös. Täältä ei niin vaan kuitenkaan Suomeen päin tulla kun jotakin sen arvoista olisi, mutta kyllä jokainen sen varmasti ymmärtää. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti