maanantai 19. elokuuta 2013

One night in Innisfail

VAROITUS! Tämä julkaisu sisältää kuvia vähäpukeisista miehistä!

Viime lauantaina meidän hostellin omistajan (Nicholas) serkun ystävällä oli polttarit tässä meidän hostellin vieressä sijaitsevassa ravintolassa. 
Muutamaa päivää aiemmin Nicholas kysyi neljältä hostellilaiselta äijältä suostuisivatko he menemään polttareihin pitämään striptease esityksen. Kolme ruotsalaista sekä yksi englantilainen olivat heti mukana, kunhan saisivat vain ottaa pienet pohjat ennen esitystä. 
Me hostellin naiset sitten opastimme hieman esityksen suunnittelussa sekä toteutuksessa ja täytyy sanoa että aika hyvin äijät veti noin ensikertalaisiksi ja lähtivät hyvällä huumorilla mukaan. 

Meistä naisista neljä pääsi myös mukaan seuraamaan esitystä ja minä olin yksi näistä. Täytyy sanoa että en ole pitkään aikaan nauranut niin paljoa että kyyneleet vain valuivat silmistä! :) 


Morsian sekä kaasot odottamassa mitä tulevan pitää... 
Heidän esitys oli hyvällä maulla sekä huumorilla rakennettu ja polttarivieraat tuntuivat olevan tyytyväisiä esitykseen. Morsian oli hieman tuskaisen näköinen aluksi, mutta kyllä hänkin sitten hieman lämpeni. :)
Ja tältähän se sitten näytti:




Daniel antoi hieman itsestään myös sille puolelle yleisöä joka istui vain paikoillaan. 




Me neljä naista jotka olimme mukana niin sanottuna tukena ja turvana...haha, kuvia räpsimme jotta nyt saamme sitten naureskella täällä porukalla! :D
Kuitenkin, meillä neljällä oli aivan älyttömän hauskaa olla seuraamassa. Tunnemme jokaisen näistä äijistä hyvin ja siksi olikin niin hauskaa katsoa mitä he saivat aikaan.

Ravintolan omistaja oli ainakin todella tyytyväinen ja pojat on nyt buukattu ensi viikonlopuksi toisiin polttareihin, joista saavan ihan palkankin. Tästä keikasta he saivat 25 dollarin arvoiset ruokakupongit kyseiseen ravintolaan.



Esityksen jälkeen suunnattiin takaisin hostellille missä itse esiintyjät saivat palkita itsensä juotavalla sillä välin kun me näytettiin hostellin muille asukkaille videoita sekä kuvia. Pientä hyväntuulista pilkkaa ovat äijät saaneet nyt sitten tässä jo pari päivää nautiskella ja eiköhän se ylly tästä vielä ennen heidän seuraavaa keikkaansa.  :) Täytyy sanoa että hienoa heittäytymistä pojilta kun lähtivät tälläiseen mukaan! Niin ja jos kuvista jäi epäselväksi, niin ei heidän sentään ihan ilkosilleen tarvinnut itseään riisua.. :D


Tässä vielä ehkä se kaikista parhain ryhmäkuva! ;)


Tällä biisillä äijät sitten lähtivät vetämään esityksensä.. Koko sali räjähti nauramaan, kyllä heidän biisivalintansa oli aivan loistava... :D

2 kommenttia: