torstai 12. syyskuuta 2013

Kuvia banaanien parista

Viime viikot menneet jälleen aika pitkälti töiden parissa ja töiden jälkeen on niin väsynyt ettei oikein mitään tule viikolla tehtyä. Huomenna perjantaina meillä piti olla vapaapäivä, mutta tänään ilmoitettiin että töitä on huomennakin. Toisaalta hyvä hommahan se on rahan kannalta, mutta olisi se ollut kiva vapaanakin pitää kun on niin väsynyt olo. 

gotta love your job :)



Tälläinen sateenkaari oli yhtenä aamuna töihin mennessä taivaalla. Taisi olla ensimmäisiä aamuja kun oli jo kunnolla valoisaa töihin lähdettäessä, huomaa että nyt se on kesä vihdoin tulossa! :) Vaikkakin kesältähän tämäkin talvi täällä on minulle tuntunut. 

Meidän hostellilta porukka joka työskentelee samalla farmilla

coolio

tälläinen löytyi työlaukusta työpäivän jälkeen. 

Meillä on hostellin huoneessa todella kuuma ja ilmastointi on rikki. Öisin on tullut nukuttua neljästä viiteen tuntia, ei vain yksinkertaisesti pysty nukkumaan. Kuumuus on jotain todella ikävää öisin. 
Päivisin on myös lämpötilat lähteneet aika hyvin nousuun ja välillä töissä on kyllä todella tukalat oltavat. Kaipa näihin kohta taas tottuu. :)

Meidän huoneeseen saapui kaksi ruotsalaista parisen viikkoa sitten, todella mukavia ja hyvin tullaan juttuun keskenään. 

Tänään töistä kotiin tultua Annie (ruotsalainen tyttö siis) juoksi minua vastaan ja pyysi huoneeseen, koska hänellä on jotakin minulle.
Huoneeseen päästyämme Annie ojensi minulle vesipyssyn, hän oli ostanut kaksi kappaletta, itselleen ja minulle. Enpä ole vesipyssyllä leikkinytkään moneen vuoteen. 
Salakavalasti täytimme pyssyt ja aloitimme vesisodan ulkona olevien miesten kanssa. Niin kauan oli kivaa kunnes miehet hakivat vesiletkun ja kastelivat meidän läpimäriksi.. Tästä taisi nyt sitten keskeytyä sota miesten ja naisten välille.. :D Täytyy tätä hostelli elämää jollakin tapaa piristää ja mikä sen parempi keino kun leikkiminen lasten tapaan. :)


2 kommenttia: