maanantai 12. elokuuta 2013

Lauantai Cairnsissa sekä Uberjakd

 Lauantai aamuna lähdettiin kohti Cairnsia kahden auton sekä vanin voimin. Alunperin oli tarkoituksena lähteä 11 henkilön porukalla, mutta vielä perjantaina ihmisiä kiinnostui lähtemään mukaan, joten loppujen lopuksi meidän yhteisluku oli 23 henkeä. Yövyimme jälleen Gilligan´s nimisessä hostellissa ja tällä kertaa meillä oli varattuna kolme kahdeksan hengen huonetta.

Lauantain ilma oli todella meidän puolella


Cairnsiin päästyämme ja tavarat hostelliin jätettyämme lähdimme porukalla syömään. Tuli huomattua, että 23 hengen ruoissa kestää yllättävän kauan, tai sitten se nälkäisenä tuntui todella pitkältä ajalta.. Vähän kävi sääliksi myös kanssa ruokailijoita kun meidän iso sekä äänekäs backpacker porukka ahtautui ravintolaan..
Ruokailun jälkeen porukka hajaantui vähän minne sattui, mutta itse lähdin yhdessä porukassa nauttimaan päivästä laguunille ja ehkä kävimme nauttimassa parit kylmät juomisetkin siinä päivän aikana. :)

Aloittelimme iltaan valmistautumisen hostellilla hyvässä tunnelmassa. Kaikki kolme huonetta olivat suht lähellä toisiaan, joten kenenkään ei tarvinnut rampata edestakaisin pitkiä matkoja. Kun olemme olleet pitkän aikaa työhostellissa ja kaikki tietävät jo toisensa todella hyvin, on ryhmähenki aivan loistava eikä hiljaisia hetkiä ole kyllä ollenkaan. Tälläisessä porukassa tuntuukin hyvältä lähteä viihteelle, kun tietää että luvassa on varmasti hyvä ilta! :)

..ja aina ryhmäkuvista puuttuu joku. Tällä kertaa neljä miestä on omilla teillään.. 

..ja vielä puuttuu kaksi kuvasta. Ehkä joku kerta onnistutaan ottamaan vielä kuva missä on kaikki paikallaolijat mukana.:)

Gilligan´s on siis clubi jonka yhteydessä on myös hostelli. Voisin sanoa, että Cairnsin paras clubi, tai ainakin kaikki ketkä tiedän täältä päin kyseiseen paikkaan ovat aina menossa ja kertaakaan en ole kuullut etteikö joku olisi paikasta pitänyt. Itsellä on ainakin jokaisena kertana ollut todella hyvä tunnelma ja jokaisen kerran jälkeen harmittaakin lähteä pois. Tällä kertaa paikalla oli soittamassa Uberjakd ja kyllä hyvän illan/yön meille järjesti! Aivan mahtava tunnelma oli koko illan!




Mies joka on kuvan taustalla oli meidän mukana matkassa. Hauskaa on se, että kun jälkikäteen katselimme kuvia niin hän on onnistunut saamaan itsensä melkeinpä jokaisen kuvan taustalle. Kiire on äijällä ollut kun useampi kamera on liikenteessä kuitenkin ollut ja silti jokaisen kameralla otettujen kuvien taustalle on päätynyt. 

Monta tuntia tuli tanssittua ja pidettyä hauskaa. Jalat kipeinä siirryimmekin takaisin hostellille jossa pidimmekin jatkot. Meidän porukan luku oli pienentynyt ja vain me vahvimmat olimme enää pystyssä, mutta meno oli siitä huolimatta hyvä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy pidimme viiksibileet, eli jokaisen kasvoille maalasimme viikset. Sitä mistä tämä ajatus lähti ei taida kukaan tietää, mutta hauskaa oli silti, välillä täytyy lapsettaa. Ikävä kyllä kukaan ei enää siinä vaiheessa kuvia muistanut ottaa, kun kaikilla oli viikset kunnossa, mutta  alla olevassa kuvassa kuitenkin on jo viikset pari henkeä saanut. :)




Kuvassa yksi parhaista ystävistäni täällä päin maailmaa. Irlantilainen Melissa joka on samassa huoneessa kanssani, sekä yksi neljästä irlantilaisesta joiden kanssa jatkan matkaa Innisfailin jälkeen. Aivan mahtava persoona ja meillä on parhaat hetket täällä ehdottomasti aina kun Melissa on paikalla! Olemme tulleet todella läheisiksi ja tuntuu että toisen ei tarvitse kun katsoa toista niin heti tiedetään mitä toinen ajattelee tai toisella on mielessä. Tälläisiä ystävyys suhteita toivoo että pystyy jatkamaan myös Australian jälkeenkin aivan täysillä! ♥

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti