lauantai 3. elokuuta 2013

Lääkärissä jälleen

Viime sunnuntaista lähtien on korvat olleet kipeinä ja kuuleminen on ollut hieman hankalaa. Ajattelin, että jos ei ole loppuviikkoon mennessä helpottanut niin sitten menen käymään lääkärissä. 
Keskiviikko torstai välisenä yönä kipu kuitenkin yltyi todella kipeäksi ja torstaina en oikeastaan kuullut mitään vasemmalla korvalla. Menin töiden jälkeen lääkäriin ja siellä todettiin aika ikävä korvatulehdus molemmissa korvissa. Samalla lääkäri kysäisi saisiko katsoa oikeata silmääni ja tulehtunuthan sekin on. Hyvin menee siis täällä päässä. 
Jos ei ole viikossa helpottanut niin sitten on uusi reissu lääkäriin luvassa. 
Kuuleminen on vielä aika haastavaa vasemalla korvalla, mutta kipu on jo hieman helpottanut ja siitä olen todella onnellinen, korvakipu ei ole kyllä mitään mukavaa...
Sentään tulehtunut haavani jalassa on parantunut ja hyvässä kunnossa, jotain hyvää siis kuitenkin. :) 
Toivottavasti lääkärissä käynti saa nyt riittää eikä mitään muuta ongelmaa ilmene. 

Eilen juhlittiin viiden henkilön viimeistä viikonloppua täällä Innisfailissa sekä yhden englantilaisen tytön syntymäpäiviä. Ostimme porukalla syötävää oikein reilusti sekä hankimme ainekset 40-litran booliin, joita loppujen lopuksi tulikin kaksi satsia tehtyä. 


40-litran booli

Niinä viikonloppuina kun ollaan järjestetty porukalla jotakin yhteistä on tunnelma aivan erilainen kuin silloin kun jokainen juo ainoastaan omia juomiaan. Porukka on enemmän yhdessä eikä erillisissä ryhmissä. Jokainen on ollut täällä jo jonkin aikaa ja kaikki tuntevat tai ainakin tietävät toisensa. 
Tulee kyllä olemaan outoa sitten kun juhlistaa sitä omaa viimeistä viikonloppuaan. Sekin alkaa lähestymään hurjaa vauhtia. Suunnitelmia tehty jälleen reissaamisen suhteen ja muuttuneet ovat taas. Niistä kuitenkin kerron vasta sitten kun on enemmän ajankohtaista. :)


Ensi lauantaina on tarkoitus mennä takaisin Cairnsiin, mutta tällä kertaa vain yhdeksi yöksi. Paikalla on hyvä DJ, jota monet haluavat mennä katsomaan, ja onhan se viikonloppu paljon parempi Cairnsissa muutenkin. Tarkoituksena on, että lähdetään heti lauantai aamusta, jolloin meillä on kokonainen päivä aikaa, suunnitelmissa on myös että mennään yhdessä Esplanade Lagoonille viettämään aikaa sekä grillailemaan.
Ensi viikonlopun jälkeen onkin sitten aika pitää muutama viikonloppu taukoa juhlimisesta ja tehdä jotakin muuta sen sijaan. :)

Meillä ei ole hostellilla ilmaista nettiä laisinkaan ja olen itselleni hankkinut mokkulan, joka on todella hidas eikä kuitenkaan mistään edullisimmista päästä. Nettiaikaa en kovasti viitsi tuhlailla tai saa olla latailemassa lisäaikaa usein.
Tänään tajusin että siitä lähtien kun tänne Innisfailiin tulin niin en ole käynyt lukemassa iltalehteä tai iltasanomia netistä. Ylipäätään millään suomalaisella nettisivuilla en ole päässyt käymään, joten täytyy myöntää, olen aika pihalla mitä Suomessa on tapahtunut vai onko tapahtunut yhtään mitään. Oikeastaan netin käyttöni rajoittuukin facebookkiin, skypeen, (jota olen hurjat kaksi kertaa käyttänyt täällä olo aikana) sekä tähän blogiin jota en nyt kovin usein ole päivittelemässä. Tarkoitushan kuitenkin on vain pitää perhe, sukulaiset sekä ystävät ajantasalla siitä missä olen ja suurinpiirtein siitä mitä teen. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti