sunnuntai 18. elokuuta 2013

Perjantai BBQ


Aivan mahtava tähtitaivas!

Perjantaina pidettiin hostellin porukalla yhteinen BBQ Loth Parkissa South Johnstone Riverin luona. Jokainen osallistui viidellä dollarilla ruoka tarvikkeisiin ja yhdessä myös grillailimme. Loth Park sijaitsee noin viiden minuutin kävelymatkan päässä meidän hostellilta ja puistossa on myös ilmaiset grillauspaikat, joissa siis pääsee itse grillailemaan. Australiassa melkeinpä jokaisessa puistossa on mahdollisuus grillailla ja puistot myös pidetään todella siisteinä. Jokainen siivoaa omat jälkensä, jotta seuraava grillailemaan tuleva on myös tyytyväinen. 



Mut on aika helppo paikantaa kuvista ainoana blondina,

Kaksi tyttöä organisoi suurimmaksi osaksi koko BBQ:en, he keräsivät rahat osallistujilta sekä laativat listaa tarvikkeista joita tarvitsimme. Itse olin heidän mukana aiemmin päivällä auttamassa kauppareissulla ja kyllä sitä tavaraa aika paljon tulikin. Saatiin kaupasta onneksi ostoskärryt lainaan, joilla saimme hyvin raahattua kaikki ostokset hostellille. Ostimme paljon erilaisia lihoja, salaattia, vihanneksia, leipää sekä muuta pientä naposteltavaa.

Australialainen BBQ yleensä tarkoittaa sitä, että isketään pihvit/makkarat leipien väliin ja sekaan yleensä sipulia sekä kastikkeet, vähän erillaista, eikö?
Meillä oli ruokaa todella paljon mukana, mutta kaikki saatiin menemään aika nopeasti. Jokainen oli jättänyt omat ruokailut perjantaina aika minimiin, jotta saatiin ahdettua ruokaa illalla sitten oikein urakalla.
Ikävä kyllä yhtäkään kuvaa ei taida olla itse grillailusta eikä ruoista, mutta muita kuvia sitten löytyykin.

Oli tosi mukavaa vaihtelua mennä melkeinpä koko hostelli porukan voimin johonkin muualle kuin olla vain hostellissa.


Tälläisellä porukalla oltiin liikenteessä. 
Pojat päättivät mennä pienelle veneajelulle. Ilman airojakin näytti onnistuvan. 
Grillailun jälkeen yöllä palattiin takaisin hostellille ja tunnelma oli paljon rennompi kuin muina viikonloppuina. Kukaan ei ollut juonut kamalan paljoa vaan oltiin enemmän keskitytty siihen ruoka puoleen tällä kertaa. Hyvää vaihtelua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti