torstai 25. heinäkuuta 2013

Viikonloppu edessä

Tämä viikko on töissä ollut suoraansanottuna yhtä tuskaa. Työpäivät ovat olleet normaalin pituisia tätä päivää lukuunottamatta, mutta pakattavaa on ollut enemmän ja tahti on ollut todella kiireinen. Töissä on myös neljä uutta lajittelijaa ja ensimmäinen viikko heillä ja huomaa etteivät vielä oikein tajua mitkä ovat niitä pakkauskelpoisia banaaneja ja mitkä ei. Pakkaajat ovat joutuneet myös lajittelemaan pakkaamisen ohessa ja se on aiheuttanut tuskastumista melkeinpä jokaisessa pakkaajassa.
Töissä tavoitteena on, että jokainen pakkaisi sen 300 laatikkoa päivässä tai tietysti yli sen. Tänään sain pakattua omien laskujeni mukaan 373 laatikkoa ja olen ihan tyytyväinen kun kaiken aikaa en edes pakannut vaan välillä olin auttamassa lajittelijoita.

Huominen on töistä vapaa ja tänään piti olla vain puolikas päivä, mutta se venyi sitten lopulta kuitenkin puoli neljään saakka. Kello yhdentoista jälkeen sanottiin, että tehdään töitä enää vain tunti, mutta kun kello oli 12 niin ilmoitettiin, että jatketaankin vielä tunnilla eteenpäin ja lopulta lopetettiinkin vasta sitten puoli neljältä. Työt alkaa aina kello 7 ja tauot ovat kello 9.30, 12 ja 14.30. Tänään tehtiin sitten töitä ilman viimeistä taukoa ja viimeinen sessio tuntui todella pitkältä kun kaiken aikaa oletti että kohta lopetetaan, mutta jatkui vain.
Todella inhottavaa kun ajattelee, että tunti enää ja sitten vain pitkitetään.

Huomenna lähdetään 11 hengen porukan voimin Cairnsiin viikonlopuksi juhlimaan minun synttäreitäni. Tätä viikonloppua onkin jo odotettu ja tuntuu niin ihanalta lähteä Innisfailista viikonlopuksi pois ja ihan ihmisten ilmoille.
Ollaan varattu hostellista yksi iso huone, joten kaikki mahtuvat samaan huoneeseen.
Noin kolme kuukautta täällä työhostellissa oltua on niin ihana päästä laittautumaan pitkästä aikaa ja clubille suunnataan varmaankin sekä perjantaina että lauantaina juhlimaan. Porukasta viisi on naispuolisia ja oikeastaan kaikki odottaa sitä että saa pitkästä aikaa näyttää edes vähän naiselta. :) Miespuoliset on jo naureskellu että näinköhän meitä edes tunnistavat kun ovat tottuneet näkemään meidän ilman meikkiä ja työvaatteissa.

Saadaan hostellin 11-paikkainen vani viikonlopuksi käyttöön ja meistä kolmella (minulla ja kahdella irlantilaisella äijällä) on oikeus sitä ajaa. Me ollaan ainoat joilla on full licence, eli taitaa Suomessa vastata sitä, että on kakkosvaiheen suorittanut, en tiedä miten muualla toimii.
Minut on sitten tietysti jo varattu ajamaan vani Cairnsiin huomenna, saa nähdä mitä siintä tulee kun en ole mitään autoa ajanut yhdeksään kuukauteen. Lupauduin kyllä ajamaan kun ajattelin, että sunnuntaina en ainakaan ole parhaassa ajokunnossa joten sitä vuoroa en itselleni halua.
Ruotsalaiset äijät ovat jo kiusanneet, etteivät halua olla kyydissä kun "drunken blonde Finnish girl" ajaa 11-paikkaista vania, kovasti olen koittanut vakuuttaa ette emme me suomalaiset aina juovuksissa olla ja että vaikka olenkin blondi niin osaan mä autoa ajaa...ehkä! :)

Viikonloppu edessä ja odotukset korkealla, toivottavasti tulee onnistunut reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti