sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Krokotiili farmi

Innisfailissa on krokotiili farmi, joka on tällä hetkellä kiinni turisteilta, eikä vieraita siis normaalisti oteta vastaan. Meidän hostellin omistaja oli kuitenkin saanut järjestettyä meidän koko porukalle yksityiskierroksen kyseiselle farmille. Farmi ei ole mikään älyttömän suuri, mutta saimme kuitenkin useamman tunnin siellä kulumaan. Kun kaikki oli tuttuja keskenään oli päivä todella onnistunut ja hauskoja hetkiä oli paljon!

Normaalisti sunnuntait kuluu elokuvia katsellen, joten tämä päivä oli todella mukava ja jotain erilaista kuin mihin on viime viikkoina sunnuntaisin tottunut. 


Kaikki ottamassa kuvaa samaan aikaan farmin suurimmasta krokotiilistä.











Päästiin seuraamaan miten nopeasti krokotiili hävitti kanan. Minut voi bongata kuvasta oikealta.

Krokotiilien lisäksi farmilla on emuja sekä dingoja. Päästiin samaan aitaukseen niin emujen kuin dingojenkin kanssa.  Pääsin syöttämään emuja ja täytyy myöntää, että vähän ehkä pelkäsin.. On ne niin isoja ja jotenkin pelottavasti tuijottavia.. Uusi kokemus kuitenkin!

Päivä oli aamun sateisuuden jälkeen todella hiostava, kuuma ja kirkas. En tietenkään ottanut aurinkolaseja mukaan ja jostain syystä viime viikkoina silmäni ovat olleet todella herkät valolle. Koko päivän tietenkin kärsin sitten siintä kun silmät vuosivat taukoamatta, ja tietysti silmät turposivat hienosti. Farmia meille esitellyt mies naureskelikin että olen ainoa joka on farmilla itkenyt ja nauranut samaan aikaan. 


Silmät hieman turvoksissa, mutta ei se menoa haitannut.




Oon ehkäpä taitavin kuvaaja ikinä, ainakin kuvausasennot toimii aina! Musta löytyy useempikin kuva missä olen kuvaamassa ihme asennoissa,  mutta muilla oli ainakin hauskaa.




Huomenna taas herätys 5.40 ja banaanit kutsuu pakkaajaansa. Ensi viikolla on kuitenkin vain neljä päiväinen viikko kun perjantaina on jälleen yleinen vapaapäivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti