maanantai 29. heinäkuuta 2013

Synttäriviikonloppu Cairnsissa

Aivan mahtava viikonloppu tuli vietettyä Cairnsissa! Vaikka tosin rahaa sai kulumaan ihan huomaamatta, mutta oli se kaikki sen arvoista!
Rankkaahan tuo juhliminen on ja täytyy myöntää että ei se eilinen sunnuntai mikään maailman paras päivä olojen puolesta ollut, mutta eikö se niin ole että nuorena sitä jaksaa! Vaikka taas tässä vuodella vanhempia ollaan.. 



Perjantaina lähdettiin matkaan siinä hieman kuuden jälkeen illalla ja niin siinä kävi, että minut kuskiksi päästettiin. Matka meni kuitenkin ihan hyvin, lukuunottamatta sitä että ehkä saatoin hetken ajaa väärällä puolella tietä, mutta ihan hetken vain! Hups! Autoa en tosiaan ole ajanut noin yhdeksään kuukauteen, mutta hyvin se lähti kuitenkin kulkemaan pienen alkukankeuden jälkeen, eikä se rattikaan sillä oikealla puolella niin pahalta tuntunut.

Meillä oli huone varattuna Gilligan´s nimisestä hostellista, jonka yhteydessä on myös yökerho. 
Meitä oli tosiaan tarkoitus lähteä 11 ihmistä mutta perjantaina matkassa oli kaiken kaikkiaan 13 henkeä ja lauantaina luku tippui yhdellä. Meillä oli kymmenen hengen huone varattuna, mutta kaikki me siinä samassa huoneessa pääsimme olemaan. 
Perjantaina kun saavuimme hostellille aloitimme iltaan valmistautumisen samantien ja niinhän se on, että kun aloittelee kunnolla niin iltakin tulee halvemmaksi kun ei tarvitse enää baarissa juoda niin paljoa.. :D 



Ja kuten kuvista saattaa jo ehkä hieman huomata, niin kuvat ovat erittäin edustuskelpoisia jokaisen osalta. Varsinkin omalla kohdalla.. Mulla taitaa olla joku kysy olla onnistumatta yhdessäkään kuvassa, varsinkaan jos hieman on tullut jotakin maisteltua. No, mitäpä pienistä pääasia että hauskaa on ollut.

 Perjantai yö menikin sitten yökerhon puolella juhlien ja kyllä oli ihanaa päästä pitkästä aikaa tanssimaan ja ylipäätään kunnolla tuulettumaan! Kaikki olivat todella hyvällä juhlatuulella ja juhlat jatkuivatkin sitten yökerhon sulkeudettua huoneen puolella aamuun saakka. Kerrankos sitä 24-vuotis synttäreitä juhlitaan! :) (vaikka virallisesti mun synttärit vasta tänään onkin)







Neljän tunnin yöunien jälkeen lähdimme lauantaina todella pirteinä sekä virkeän näköisinä metsästämään ruokaa. Lopulta löysimme itsemme terassilta, mutta mikä sen parempaa kuin nauttia päivästä kaikessa rauhassa ilman kiirettä mihinkään. Ja taitaahan se totta olla että se krapula lähtee sillä millä se on tullutkin... Minä olin tosin ainoa joka lähti terassilta hostellille ottamaan kahden tunnin päiväunet, mutta kyllä kannatti. Kummasti pienet unet piristi ja kun muut saapuivat takaisin hostellille pienessä jurrissa ja väsyneinä niin itse olin pirteänä ja valmiina uuteen nousuun.

Koko porukasta ei ole ainuttakaan yhteiskuvaa, aina joku on jossain nurkan takana.

Lauantai ilta/yö meni samaisessa yökerhossa, ja meno oli vielä parempi kuin perjantaina jos se vain oli mahdollista!
Kaikista edustavimmat kuvat on tullut lauantaina otettua ja täytyy sanoa että tämä kuva on ehkä se kaikista onnistunein ja edustavin! Haha!
Ai miten niin en onnistu kuvissa?
Mahtava viikonloppu tosiaan takana ja olen niin hyvillä mielin että kaikki lähtivät innoissaan juhlistamaan minun synttäreitäni Cairnsiin. Tuntuu että täällä olen saanut todella paljon kavereita ja paikka tuntuu todella hyvältä. Synttärit eivät olisi voineet mennä paremmin millään muulla tavoin kuin että se oma aviomies olisi ollut mukana juhlimassa, ensi vuonna sitten... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti