torstai 2. lokakuuta 2014

Kevät

Tämä kulunut viikko on ollut ihan älyttömän kiireinen. Koulu, koulutyöt ja normaalit työt ja tuntuu että kaikkea on ollut ihan hulluna. Olen koko viikon juossut pankissa, postissa ja eri virastoissa ja tuntuu, että hetkeäkään ei ole vain ollut paikallaan. 
Huominen vielä ja sitten on pitkä viikonloppu kun maanantaina on yleinen vapaapäivä, ei koulua, ei töitä ja tuntuu että tämä pitkä viikonloppu tulee kyllä ihan tarpeeseen ja ihan oikeaan väliin. 

Mun suunnitelmissa on mennä Bondi Jct lauantaista sunnuntaihin ystävien luo joita en ole varmaan kahteen kuukauteen nähnyt. Kaikkien työt ja opiskelut menee päällekkäin ja yhteistä aikaa on ollut niin vaikea löytää, mutta nyt vihdoin kaikilla on vapaata ja päästään näkemään kunnolla. Mullahan ei olisi sieltä kun alle puolen tunnin matka kotiin, mutta tarkoitus on kuitenkin jäädä sinne viettämään viikonloppua ja nautiskelemaan olosta :) 


Nyt on alkanut kunnon kevät myös täällä Sydneyssä ja kyllä sitä on talven jälkeen jo odotettukin! Vaikka eihän tämä Sydneyn talvi ole mitään Suomen talveen verrattuna, mutta kyllä täälläkin on ollut kylmä! Ilman lämmitintä (piti muuten googlettaa mikä on oikea sana suomeksi) en olisi talven yli pärjännyt.. Talot on kuitenkin niin lämpöisiin ilmoihin rakennettu että kyllä niinä kylminä öinä on saanut palella enemmän kun Suomessa koskaan! Kaikki muut talvet olen viettänyt Queenslandissä, joten tämä oli ensimmäinen talveni Sydneyssä ja kyllä oikeastaan yllätyin miten kylmiksi ne yöt muuttuivat.. 
Nyt kuitenkin on se pahin ohi ja kohta saa taas nauttia ruskettuneesta olosta :) 

Kyllä se kevät on yksi ihanimmista asioista, on sitten missä päin maailmaa tahansa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti