tiistai 21. tammikuuta 2014

Ensimmäinen koulupäivä loman jälkeen

Maanantaina oli aika palata opiskeluiden pariin kahden kuukauden loman jälkeen. 
Opiskelut lähtivätkin kunnolla käyntiin kun heti maanantaina meidän piti valmistaa puolen tunnin esitykset tiistaita varten. 
Minä sekä Aiden saatiinkin meidän esitelmät ennen päivän loppua kuntoon ja opettaja kysyikin haluaisimmeko pitää esityksen jo samana iltapäivänä ja siten saisimme tiistain kokonaan vapaaksi. Suostuimme tottakai ja olimme ainoat jotka siis pitivät esitelmänsä maaanantaina. 
Jännitän aina todella paljon esitelmien pitämistä ja ihmisten edessä puhumista, varsinkin kun se oma idea täytyisi saada niin sanotusti myytyä. 

Aiden ehdottikin, että mennään päivän jälkeen palkitsemaan itsemme yhdillä huurteisilla ensimmäisen koulupäivän kunniaksi.   
Emme olleet nähneet toisiamme sitten joulun, joten puhuttavaa riittikin. 

Ja miten niiden yksien juomien kanssa kävikään? Ne muuttui toisiksi, ja kolmansiksi ja... Lopulta löysimme itsemme opiskelijoiden yöstä tanssimassa. 



Aiden löysi kotikaupunkinsa nimen seinältä.



Minä löysin toistamiseen Helsingin nimen seinältä.


Ilta oli todella unexpected, mutta välillä tälläisistä äkkipäätöksistä tuleekin ne parhaat illat. Nyt on opiskelut laitettu taas kunnolla käyntiin ja tästä olikin hyvä palata koulun penkille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti