tiistai 14. tammikuuta 2014

50-vuotis synttärit

Phil täytti eilen 50-vuotta ja meillä kotona pidettiinkin hänen synttärijuhlat hänen ystävien sekä työkavereiden kesken. Phil työskentelee kasinolla, joten sitä kautta tuli paljon nuorempiaakin porukkaa, joten juhlaväki oli kaiken ikäistä.


Itse olin eilen töissä päivällä ja tulinkin kotiin vasta myöhemmin illalla kun juhlat olivat jo käynnissä. Paikalla oli pari Philin lapsuudenaikaista ystävää soittamassa, joten parvekkeella oli live musiikit soimassa koko illan ajan, jotain vähän erilaista. :) 

Oltiin porukalla ostettu Philille lahjaksi tunnin mittainen lento armeijan hävittäjä koneella, mikä teki kaikennäköisiä temppuja ilmassa ja lennätti Philiä ympäriinsä. Lahja oli todella mieleinen hänelle, kun hän on aina haaveillut lentämisestä. Mukaan hän sai videon, mikä sitten pyöriikin juhlien ajan taustalla telkkarissa. Itse en päässyt päivällä paikan päälle katsomaan, koska olin töissä, mutta videolta sain käsityksen millaista oli ollut ja aika kateellisena katselin, olisi kiva itsekin päästä kokemaan sama. 

Juhlakalu täytyi saada kuvaan kaikkien talon naisien kanssa. :)

Tänään vietinkin sitten vapaapäivää Julian kanssa menemällä läheiselle uima-altaalle makaamaan aurinkoon koko päiväksi. Jos saisi vähän väriä pintaa, kun on niin vaalea olo taas. Ei ole paljoa tullut auringossa maattua sitten meidän reissaamisen. 

Uima-allas on central stationin toisella puolella eli minulta menee sinne reilu 5 minuuttia ja opiskelija kortilla pääseen sisään todella halvalla. 
Ei uskoisi että on aivan Sydneyn keskustassa kun siellä makaa, on kun menisis pienelle lomalle rentoutumaan. 
Täytyisi ottaa useammin tavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti