perjantai 14. maaliskuuta 2014

Odotus palkitaan


Marraskuun loppupuolella sain viestiä, että joulupaketti on tänne päin saapumassa, että olisi hyvä tarkkailla postia. Kului viikko, toinen ja kolmas eikä mitään kuulunut. Kämppiksiltä kysyin joka päivä töiden/koulun jälkeen onko minulle saapunut mitään, ei ollut.
Ajattelin, että joulun alla paketin saapuminen kestää normaalia kauemmin, toivoin kuitenkin, että paketti kerkiäisi jouluksi tänne. 

Ei kerennyt.

Joulun jälkeen tulikin sitten viestiä, että paketti on käännytetty takaisin Suomeen ilman että olen saapumisilmoitusta missään vaiheessa saanut. Kyllä v*tutti suuremman kerran kun pakettia olin siinä vaiheessa jo reilun kuukauden odottanut kun kuuta nousevaa. 
Ei siinä muuta voinut kun jälleen odottaa, että paketti saapuu Suomeen, mistä sen voi jälleen käännyttää takaisin tänne päin. 

Siinä sitten odoteltiin melkein kaksi kuukautta, että paketti oli takaisin Suomessa...

Kun oli paketin käännyttämisen aika takaisin tänne päin annoin veljelleni toisen osoitteen mihin sen voisi lähettää, ei haluttu ottaa riskiä ettei paketti saapuisi tälläkään kertaa perille. 

Hieman jännitti mikä on paketin kohtalo uudella kertaa ja kun paketti tänne päin lähti, kävin seurantanumeroa seuraamassa useamman kerran päivässä. 

Yllättäen paketti saapuikin viikossa ja töissä ollessa sain soiton, että paketti on viimein saapunut! Ei varmaankaan vaikea arvata miten hitaasti meni loppu työvuoro odottaen, että pääsee vihdoin näkemään kauan odottaman joulupaketti sisällön!


Painoa paketilla oli viitisen kiloa ja sisältö oli enemmän kun mieleinen! Kauan himoitsemia salmiakkeja, turkinpippureita ja suklaata!! 
Ja vaatteita Suomesta! 
Kyllä on siellä päässä veljellä ollut aika hyvä silmä vaatteiden suhteen, sillä olivat enemmän kuin mieleisiä!! Eipähän kellään tule täällä samanlaisia vastaan! :) SUURI KIITOS!! :) <3 
Äidiltä sain myös kaksi paria äidin tekemiä villasukkia! :) Miksi villasukkia Australiaan? Siksi, että olin näitä toivonut haha. Mikä sen parempaa täälläkään puolella maapalloa kun talvella olla villasukat jalassa? :) ja kyllä, talvella täällä tulee öisin kylmä! 

Nyt on tyttö yhtä hymyä taas hetken joten suuri kiitos äidille, isäpuolelle ja PIKKUveljelle <3 
(kortissa luki isoveli, on tainnut jokin kirjoitusvirhe käydä?! ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti