tiistai 11. marraskuuta 2014

Viikonloppu nollaus


Sain viikonloppuna tuliaisia Suomesta kun yksi suomituttuni johon tutustuin muutama kuukausi sitten palasi takaisin Sydneyyn kahden kuukauden Suomessa olon jälkeen. Mukanaan hän toi minulle suomilipun, salmari pullon, turkinpippureita, karkkia, suklaata ja salmiakin makuista purkkaa. Voin sanoa, että tuli erittäin hyvä mieli. 
Ensimmäinen karkkipussi on kumottu jo alas ja seuraava kamalasti himottaisi tuossa vieressä, mutta jos koittaisi itsensä hillitä vielä hetken niin olisi suomikarkkeja säästössä pahan päivän varalle.

Lauantaina näin kavereita, joista osaa en ollut nähnyt moneen moneen kuukauteen. Aloiteltiin minun luonani ja siirryttiin myöhemmin Sydneyn yöelämään jatkamaan iltaa. Lauantai venähti reilusti sunnuntain puolelle, joten mukavaa oli kaikin puolin. Pitkästä aikaa pääsin kunnolla tanssimaan ja tuulettumaan ja tuli nollattua ihan kunnolla, mikä tuli kyllä tarpeeseen. 
Salmari pullo tuli myös korkattua ja annettua maistiaisia Irlantilaisille, jotka yllättäen tykkäsivätkin erittäin paljon kyseisestä juomasta. Aiempien kokemusten mukaan kun olen salmiakkia tai turkinpippureita tarjonnut on reaktiot olleet todella erilaisia, mutta ehkä se juoman muodossa maistuu paremmalta. 

Ihana oli nähdä niitä tuttuja naamoja joita ei ole niin pitkään aikaan nähnyt ja joiden seuraa on oikeasti ollut ikävä. Muutama uusi tuttavuuskin jäi viikonlopusta taskuun ja hyvä niin, tuttavia ei voi koskaan olla liikaa. 


Sunnuntaina Newtownissa järjestettiin ilmainen Newtown festarit, joka oli päiväsaikaan tapahtuva musiikkitapahtuma. Ovet taisi paikalle sulkeutua siinä viiden maissa ja koko tilaisuus oli ohi kuuden aikaan. 
Tietty jatkopaikkojahan olisi varmasti ollut useampikin, mutta meidän porukalla festarit loppuivat kun itse tilaisuus päättyi. Käveltiin ympäriinsä ja käytiin syömässä, sellainen rauhallinen lopetus hyvälle viikonlopulle. 

Nyt on ollut hyvä aloittaa tämä viikko ja tuntuu, että energiaa löytyy enemmänkin kun mihin sitä voisi tuhlata. Välillä on kyllä ihana päästä viihteelle kunnolla ja muistaa, että tässä ollaan nuoria ja nuorena pitäisi muistaa ottaa kaikki ilo irti kun vielä jaksaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti